روز
ساعت
دقیقه

دپارتمان روایت‌انسان

روایت یک انسان 7500 ساله

همه انسان‌ها یک حقیقت و داستان مشترک دارند؛ شاید لباس و مرکب ما در طول تاریخ تغییر کرده باشد، اما حقیقت عشق، نفرت، حسادت، کینه و… در همه ما یکسان است. ما انسان را یک موجود 7500 ساله می‌دانیم؛ و در روایت انسان تلاش می‌کنیم با مراجعه به منابع معتبر دینی، تاریخی و تمدنی، این انسان 7500 ساله را روایت کنیم. روایتی که محور اصلی آن تقابل دو جبهه ایمان و طاغوت است.

18 هزار روایت انسانی

253 شهرستان ایران و 12 کشور جهان

دوره‌های اصلی دپارتمان

این دوره‌ها پیش‌نیاز یکدیگرند و باید آنها را به ترتیب بگذرانید

  27 جلسه
آفلاین
پیش‌نیاز: ندارد

می‌دانی چرا شیطان، مقابل خدا ایستاد؟ شیطان می‌خواست نقش اول «پروژه خدا» باشد؛ اما خدا «تو» را برای این کار انتخاب کرد! در فصل اول، از نقش مهم انسان در «پروژه خدا» شگفت‌زده خواهی شد!

320,000 تومان

  33 جلسه
آفلاین
پیش‌نیاز: فصل اول

دین یک مقوله شخصی و برای داخل مسجد است؟ یا باید در همه جامعه اقامه شود؟ برای رسیدن به پاسخ این سوال باید با روایت جذاب «اقامه دین» توسط حضرت ابراهیم(ع)، همراه شوی!

320,000 تومان

  25 جلسه
آفلاین
پیش‌نیاز: فصل دوم

همه ما این خبر را در قرآن خواندیم که «خدا مستضعفان را امام جامعه قرار می‌دهد»؛ اما باید روایت نجات بنی‌اسرائیل را از سلطه قدرتمند فرعون بشنوی تا این سنت الهی را با قلبت باور کنی!

320,000 تومان

  24 جلسه
آفلاین
پیش‌نیاز: فصل سوم

فرعون خودش را خدای عالم می‌دانست! حالا تصور می‌کنید که حکومت موسی(ع) و بنی‌اسرائیل را در ارض مقدس تحمل می‌کند؟ فصل چهارم، قصه امروز ماست: مواجهه بنی‌اسرائیل با فتنه «تحریم فرعون»!

320,000 تومان

  28 جلسه
آفلاین
پیش‌نیاز: فصل چهارم

ما سقف رویاهامان کوتاه است؛ انگار خدا حکومت سلیمان(ع) را پیش‌روی ما گذاشته تا قدری، رویای حکومت صالحان در وجودمان زنده شود؛ «ملک عظیم» را بشنویم تا «عجل لولیک الفرج»‌مان واقعی‌تر شود.

320,000 تومان

  31 جلسه
آفلاین
پیش‌نیاز: فصل پنجم

صبر خدا بی‌اندازه است؛ اما بنی‌اسرائیل چه مسیری را طی کردند که برای همیشه مسئولیت اقامه دین ازشان گرفته شد؟ تنها گذاشتن مسیح(ع)، برای بنی‌اسرائیل گران تمام خواهد شد.

320,000 تومان

روایت دیروز
روایت انسان درباره تاریخ نیست، اما...

تصور کنید بهتون خبر بدن که پدر شما یه آدم مجرم و خطارکار و ظالم بوده؛ چه حسی پیدا می‌کنید؟ آیا اصلا علاقه‌ای دارید همچین پدری داشته باشید؟ ما اگه در روایت انسان می‌ریم سراغ داستان گذشته انسان، نه به خاطر اینکه به تاریخ تعلق خاطر داریم؛ نه! بلکه می‌خواهیم بدونیم داستان پدران ما چی بوده؟ برای چی پا به این دنیا گذاشتن؟ اتفاقی گذرشون به اینجا افتاده یا دنبال ماموریتی بودن؟ ما در روایت انسان به دنبال شنیدن یه داستان تاریخی نیستیم؛ به دنبال هویت خودمون هستیم. به دنبال اینکه سرآغاز داستان ما کجاست.

روایت امروز
روایت انسان درباره الان نیست، اما...

داستان همه انسان‌ها شبیه همه؛ چه وسیله نقلیه‌مون طیاره و موشک باشه، چه اسب و قاطر. همه ما شبیه هم عاشق میشیم، شبیه هم حسادت می‌ورزیم، شبیه هم کینه پیدا می‌کنیم و شبیه هم می‌جنگیم. به همین خاطره که وقتی ما داستان گذشته رو در روایت انسان مرور می‌کنیم، درک بهتری نسبت به امروز خودمون پیدا می‌کنیم. شاید باورتون نشه! ولی ما در هیچ کجای روایت انسان، به صورت مستقیم درباره وقایع و مسائل روز صحبت نمی‌کنیم، اما دائما از این جنس بازخوردها از مخاطب داریم که: «شما انگار دارید درباره همین امروز صحبت می‌کنید، همین الان.»

روایت فردا
روایت انسان درباره آینده نیست، اما...

ما یه دوره آینده پژوهی نیستیم؛ ولی از همون روز اول که روایت انسانی میشیم، یه رویای مشترک بین‌مون شکل می‌گیره؛ یه رویا که همه ما منتظرش هستیم.

می‌دونید چیه؟ ما روایت انسانی‌ها به آینده امیدواریم؛ آینده رو تاریک و سیاه نمی‌بینیم؛ اتفاقا معتقدیم قشنگ‌ترین روزهای این هستی، به زودی از راه می‌رسن. چون در روایت انسان با پروژه خدا برای این دنیا به صورت کامل آشنا می‌شیم و متوجه میشیم خدا چه نقشه‌های قشنگی برای این دنیا داره؛ نقشه‌های قشنگی که قراره به وسیله آخرین خلیفه خدا و با حضور تک تک ما، رقم بخوره

پشت صحنه دپارتمان

مدیر دپارتمان و مدیر پژوهش روایت انسان؛ حجت‌الاسلام محمدامین نخعی

دغدغه اصلی‌اش تربیت است. و در روایت انسان به دنبال ایجاد احساس هویت ایمانی در نسل‌های مختلف است.

ایده اصلی دوره روایت انسان متعلق به استاد نخعی است؛ و صدایی هم که در جلسات روایت انسان می‌شنوید صدای اوست. حجت‌الاسلام نخعی طلبه سطح خارج فقه است؛ و مدرک کارشناسی ارشد فلسفه و عرفان از موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) دارد. عضویت در میز تعلیم و تربیت مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، و فرهنگستان علوم اسلامی را هم باید به کارنامه استاد نخعی اضافه کنیم