دپارتمان روایتانسان
روایت یک انسان 7500 ساله
همه انسانها یک حقیقت و داستان مشترک دارند؛ شاید لباس و مرکب ما در طول تاریخ تغییر کرده باشد، اما حقیقت عشق، نفرت، حسادت، کینه و… در همه ما یکسان است. ما انسان را یک موجود 7500 ساله میدانیم؛ و در روایت انسان تلاش میکنیم با مراجعه به منابع معتبر دینی، تاریخی و تمدنی، این انسان 7500 ساله را روایت کنیم. روایتی که محور اصلی آن تقابل دو جبهه ایمان و طاغوت است.
18 هزار روایت انسانی
253 شهرستان ایران و 12 کشور جهان
دورههای اصلی دپارتمان
این دورهها پیشنیاز یکدیگرند و باید آنها را به ترتیب بگذرانید
روایت دیروز
روایت انسان درباره تاریخ نیست، اما...
روایت امروز
روایت انسان درباره الان نیست، اما...
داستان همه انسانها شبیه همه؛ چه وسیله نقلیهمون طیاره و موشک باشه، چه اسب و قاطر. همه ما شبیه هم عاشق میشیم، شبیه هم حسادت میورزیم، شبیه هم کینه پیدا میکنیم و شبیه هم میجنگیم. به همین خاطره که وقتی ما داستان گذشته رو در روایت انسان مرور میکنیم، درک بهتری نسبت به امروز خودمون پیدا میکنیم. شاید باورتون نشه! ولی ما در هیچ کجای روایت انسان، به صورت مستقیم درباره وقایع و مسائل روز صحبت نمیکنیم، اما دائما از این جنس بازخوردها از مخاطب داریم که: «شما انگار دارید درباره همین امروز صحبت میکنید، همین الان.»
روایت فردا
روایت انسان درباره آینده نیست، اما...
ما یه دوره آینده پژوهی نیستیم؛ ولی از همون روز اول که روایت انسانی میشیم، یه رویای مشترک بینمون شکل میگیره؛ یه رویا که همه ما منتظرش هستیم.
میدونید چیه؟ ما روایت انسانیها به آینده امیدواریم؛ آینده رو تاریک و سیاه نمیبینیم؛ اتفاقا معتقدیم قشنگترین روزهای این هستی، به زودی از راه میرسن. چون در روایت انسان با پروژه خدا برای این دنیا به صورت کامل آشنا میشیم و متوجه میشیم خدا چه نقشههای قشنگی برای این دنیا داره؛ نقشههای قشنگی که قراره به وسیله آخرین خلیفه خدا و با حضور تک تک ما، رقم بخوره
پشت صحنه دپارتمان
مدیر دپارتمان و مدیر پژوهش روایت انسان؛ حجتالاسلام محمدامین نخعی
دغدغه اصلیاش تربیت است. و در روایت انسان به دنبال ایجاد احساس هویت ایمانی در نسلهای مختلف است.
ایده اصلی دوره روایت انسان متعلق به استاد نخعی است؛ و صدایی هم که در جلسات روایت انسان میشنوید صدای اوست. حجتالاسلام نخعی طلبه سطح خارج فقه است؛ و مدرک کارشناسی ارشد فلسفه و عرفان از موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) دارد. عضویت در میز تعلیم و تربیت مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، و فرهنگستان علوم اسلامی را هم باید به کارنامه استاد نخعی اضافه کنیم